• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • dark color
  • red color

Bedrijfsinformatie
Mijndroomdomein is een onderneming die zich sinds 1997 al bezighoudt met het aanbieden van internet- en internetgerelateerde diensten zoals bijvoorbeeld:
domeinregistraties, shared hosting, reseller Hosting, vps hosting en dedicated servers.

De afgelopen jaren hebben wij veel tijd gestoken om ons te bewijzen op de internet servicesmarkt, wij zijn tevreden met het resultaat, maar blijven desondanks niet stilzitten. Ons klantenbestand groeit, toch zijn wij altijd op zoek naar meer manieren om klanten tot dienst te zijn.


Visie
Wij willen graag op een constante basis ons netwerk en onze diensten uitbreiden. Dit kan uitsluitend worden gerealiseerd met optimaal tevreden klanten, continuïteit en het waarborgen van kwaliteit.
Door constant technologische ontwikkelingen vanuit de voorhoede te volgen, en deze met de klanten te delen denken wij een ideale partner te zijn voor mensen die zich bewegen op de zakelijke dan wel particuliere markt.
De visie en ervaringen die wij hebben evenals de interesse in technologische innovaties, maakt ons een sterke en stabiele organisatie met veel mogelijkheden voor zowel de nabije als de verre toekomst.


Doelstelling
Onze doelstelling is om al onze klanten te voorzien in hun behoeften aan diensten op het gebied van internet. Dit kan doormiddel van de door ons op voorhand samengestelde pakketten maar bijvoorbeeld ook doormiddel van een pakket dat in zijn geheel is afgestemd op de wensen van u als klant, maatwerk leveren wij graag. Belangrijk is dat wij onze klanten de volgende zaken aanbieden: stabiliteit, kwaliteit, snelheid, service, betrouwbaarheid, persoonlijkheid en professionaliteit en dit alles tegen een scherp tarief.
Het is voor onze klanten zeer belangrijk om te weten dat er altijd iemand tot hun beschikking staat indien er iets mis gaat of als er een vraag is die grondig beantwoord dient te worden.  
Daarom staan onze medewerkers 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Doormiddel van de vele contact mogelijkheden die wij iedere (potentiële) klant bieden.

Meer weten? Neem dan eens contact met ons op en ervaar het zelf.


Zekerheid en kwaliteit
Wij werken op verschillende fronten nauw samen met gezonde, stabiele en betrouwbare partners, waardoor onze continuïteit kan worden gegarandeerd. Gezamenlijk wordt zorg gedragen voor betrouwbaar onderhoud en apparatuur van de allerhoogste kwaliteit.
U kunt simpelweg uitgaan van de geruststellende zekerheid dat wij alle disciplines op het gebied van hosting en netwerken beheersen, en dat u altijd de aandacht krijgt die u als klant verdient.
Onze deskundige medewerkers beschikken over vele jaren kennis en ervaring. Wij doen onze uiterste best om ten allen tijde volledig open te zijn tegen onze klanten, u heeft er immers niets aan als u van de ene naar de andere persoon wordt verwezen. Wij zijn derhalve in staat te investeren in de meest hoogwaardige apparatuur. Daarnaast bent u, dankzij de flexibele, transparante en schaalbare bedrijfsstructuur, ten alle tijden verzekerd van blijvende kwaliteit en professionaliteit.
Voor de nieuwe of reeds gevestigde (internet) ondernemer of particulier is Mijndroomdomein de ideale partner op het gebied van internet en ICT diensten. Wij illustreren dit met trots door ons immer groeiende klantenbestand. Vele particulieren en zakelijk geïnteresseerden kiezen er dagelijks voor om hun website, server of andere internet dienst bij ons onder te brengen.

Wilt u zelf ons bedrijf ervaren? Neem dan eens contact op met één van onze medewerkers, zij zullen u graag te woord staan.

 

www.yoursite.com